Een nieuwe creatie laten rijpen

Als je dan toch zelf een datum mag kiezen van een geboorte, dan leek me 20/02/2020 wel een mooi moment. De geboorte van mijn digitale ik; mijn website. Het was een bevalling laverend tussen vreugde en spanning, perfectionisme en loslaten. Mijn website was al een ongeveer een jaar af. Ik hoor je denken, een jaar? Ja, een jaar! Ik heb zo geworsteld met mezelf in de wereld zetten en datgene naar buiten brengen wat ik ten diepste voel. Ik kon me niet verschuilen achter een merk of een idee, ik bracht mezelf in. Dat heeft een tijd kwetsbaar gevoeld. Ik heb het gelaten, mezelf niet gepusht (wat redelijk nieuw was). Ik heb mijn creatie in haar eigen tijd laten rijpen tot ze vanzelf naar buiten wilde en ik dacht, ja!


Alles heeft een eigen ritme. Een plantje dat onder de grond ligt te ontkiemen vanuit een heel klein zaadje ga je toch niet uit grond trekken omdat je vindt dat het sneller moet groeien? Laten we dat ook met onze innerlijke kiemen en creaties doen! In vertrouwen laten ontvouwen op een eigen tempo! En ik kan je vertellen er ontstaan de mooiste dingen uit.

Al uw leden weergevenLezers kunnen gemakkelijk registeren om lid te worden van uw blog en een persoonlijke profielpagina te krijgen. Leden kunnen elkaar volgen en gevolgd worden, andermans profielen bekijken, zien wat mensen leuk vinden of waar mensen op gereageerd hebben, en meldingen krijgen.U kunt al uw blogleden zien door op het ledenpictogram te klikken in de inlogbalk.


Tip:

Gebruik de ledenzoekbalk en sorteer om gemakkelijk individuele leden te vinden.


#droom #ontkiemen #creatie #manifestatie #coaching #healing #leven #ritmevandenatuur

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven