Reacties

Deel je ervaring met me
BeoordelenVrij slechtNiet zo goedGoedHeel goedFantastischBeoordelen

Bedankt voor de inzending!

Tijdens de begeleiding die ik van Hanna heb ontvangen, heb ik altijd ervaren dat Hanna echt luistert naar het verhaal dat je vertelt en vervolgens doorvraagt op een manier die niet het objectieve aanspreekt, maar juist het emotionele. Ze doet dit op zo'n open en rustige manier dat ze ruimte creëert voor de emoties die je ervaart. Door deze toe te laten, heb ik geleerd dat je eigen emoties de ruimte geven heel waardevol kan zijn en tot dieper inzicht in jezelf kan leiden. Tijdens de begeleiding van groepen kan Hanna op een fijne manier op tafel leggen wat er niet lekker loopt en een sfeer creëren om daar openlijk over te praten. Dit bevordert de samenhang en sfeer in een groep op een erg positieve manier!   

Inge (23) - coaching en deelname workshops/opleidingstraject

Hanna heeft me heel ver op weg geholpen in mijn zoektocht naar rust en het proces van mezelf leren kennen. Een hele warme persoonlijkheid met een talent om je op een liefdevolle manier naar je jezelf en je eigen leven te leren kijken. Sessies met Hanna zijn een aanrader voor iedereen die naar een lichter leven toe wil werken.

Nora (23) - holistische coaching en healing

De eerste keer dat ik bij Hanna kwam viel er een last van m'n schouders. Ik zat midden in m'n burn out en iedereen vroeg maar wat ik leuk vond, wat me energie gaf. Ik was zo vermoeid en ver van mezelf verwijderd dat ik geen idee had. Hanna zei als eerste dat het oké is om dat niet te weten. Wat een opluchting! 

Verder vind ik de healings heel fijn omdat ze me in contact met mijn lichaam brengen. Emoties en gevoelens waar ik veel al geen woorden voor kan vinden komen naar boven en krijgen de ruimte. Ik voelde me direct op m'n gemak bij Hanna. Ze is heel lief en voelt me goed aan.

Charline (31) - holistische coaching en healing

 

Hanna heeft de kracht om door je heen te kijken en snel de vinger op de zere plek te leggen. Dat doet ze zo liefdevol, dat ik me in alle ruimte echt gezien en gehoord voel en in veiligheid andere keuzes kan en durf te maken. De liefdevolle scherpte wekt echte transformatie op. 

Matt (45) - holistische coaching