Healing

Healing is het aanspreken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam door te werken met energie. Elk fysieke lichaam is omringd door een energieveld. In dat energieveld ligt informatie opgeslagen over ons welzijn. Als er een verstoring is in dat veld uit dit zich vaak in mentale, emotionele of fysieke klachten. We zijn geneigd om ook daar de oorzaak te zoeken en de klacht aan te pakken, maar soms kan het ook goed zijn om vanaf een ander niveau te kijken wat er gaande is. Of energie als ingang te nemen, omdat het invloed heeft op alle niveaus, lichaam, emotie, gedachten en spirit. 

 

Een energetische healing helpt om je hele systeem in balans te brengen. Je eigen energie wordt bekrachtigd door afstemming van de healer op de energie van het grotere geheel en stroomt naar plekken toe die het extra nodig hebben. Het zelf genezend vermogen wordt aangesproken, want namelijk niemand weet beter dan jij wat je nodig hebt om je gezond, fijn en heel te voelen. Jouw systeem beslist dus zelf wat nodig is en wat hij doet met de ontvangen energie. En zo wordt je ook gestimuleerd om meer te vertrouwen op je eigen ingenieuze systeem! 

 

Bij een energetische healing lig je op een massagetafel en werk ik door mijn handen op verschillende energiepunten te leggen. De verschillende punten worden gereinigd, in beweging gezet, versterkt of in de juiste proportie gebracht, wat klopt voor jouw systeem. Na een healing zul je een diepe rust ervaren (soms kun je je energiek of juist heel moe voelen, dit hangt af van wat er in beweging is gezet). Een energetische healing werkt vaak nog een aantal weken door en heeft tijd nodig om te integreren in de fysieke realiteit.