top of page
Healing Hands.jpg

Healing

Healing (of heling) is in mijn beleving innerlijk de keuze maken om terug te bewegen naar je essentie.

 

In het leven leren we onszelf beschermen als we pijnlijke, traumatische of minder prettige dingen hebben meegemaakt. De beschermingsmechanismen die we hanteren, kun je zien als laagjes om jezelf heen die ons veiligheid geven en we soms heel hard nodig hebben, maar ons ook kunnen weerhouden om het leven ten volste te ervaren vanuit je diepste kern.

Soms gebeurt er iets heftigs in ons leven waardoor we de keuze op het pad van heling komen. Voor anderen is de jas die we onszelf hebben aangetrokken met de beschermingsmechanismen te krap geworden en voelen we ons niet lekker meer in onszelf. Voor weer anderen is er simpelweg gewoon een heel diep gevoel dat het leven anders kan en ervaren een diepe call om je leven anders vorm te geven. Wat het ook is, als we innerlijk de intentie van heling bij ons dragen, brengt het leven ons die situaties, boeken, mensen etc. die nodig zijn op dit pad van heling. Zowel de fijne als de minder prettige ervaringen zijn een bron van heling.  Ons systeem heeft namelijk een zelfhelend vermogen en is altijd op zoek naar de juiste balans. Ons systeem wilt niets liever dan in harmonie leven en het vermogen om terug te bewegen naar jouw innerlijke harmonie, is iets wat ieder mens in zich draagt.

In healingwerk stem ik me af op dit zelfhelend vermogen. Jouw systeem weet zelf het allerbeste wat het nodig heeft. Ik stem me af op  

je diepste zijnslaag, je essentie, en werk met de energie door te kijken welke lagen nog blokkeren, waardoor er meer stroming kan ontstaan in je systeem. Energie is onderliggend aan alle andere lagen (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel) en heeft daarom vanuit een holistisch perspectief effect op al deze lagen. 

Er zijn verschillende healingvormen mogelijk. Ik integreer het vaak in al mijn sessies, waarbij je gewoon op een stoel zit en we middels gesprek in contact blijven. Ik geef ook losse healings waarbij je op een massagetafel ligt en ik je naar een diepe staat van ontspanning begeleid, zodat je systeem optimaal kan ontvangen. 

Ben je benieuwd wat een healing jou kan brengen? Kijk bij mijn aanbod of neem contact met me op!

IMG_8531.JPG
bottom of page