top of page

Acerca de

Algemene Voorwaarden

Als we samen op avontuur gaan door een traject of sessies aan te gaan is het fijn om op de hoogte te zijn van een aantal algemene voorwaarden die ik hanteer in mijn praktijk en sessies. In het intake formulier vraag ik je hier ook om dit gelezen te hebben en te ondertekenen voor akkoord. 

Ik, Hanna Helena Naus, ben werkzaam als therapeut, healer, coach, onder naam van Hanna Helena en Wholefulness verbonden aan het KvK nummer 67076009 en bied jou de afgesproken sessie/behandeling/ceremonie aan. 

Ik werk holistisch, wat betekent dat ik uitga van de mens in het geheel, lichaam, emoties, geest en ziel. Ik ben geen arts en stel geen diagnoses. Ik ondersteun alleen in het heelwordingsproces. Mocht er aanvullende zorg nodig zijn die ik niet kan leveren,  werk ik graag samen met artsen uit het reguliere systeem indien je hier uiteraard zelf behoefte aan hebt. Aan het begin van alle trajecten voer ik een intakegesprek aan de hand van een intakeformulier om het traject zo afgestemd mogelijk vorm te geven .

Mocht je verhinderd zijn voor een afgesproken sessie, laat me dit dan zo snel mogelijk weten. Ik wil graag coulant omgaan met elkaar en de tijd, maar ben door mijn geringe tijd genoodzaakt om bij sessies die binnen 24u worden afgezegd het gehele bedrag van de sessie in rekening te brengen. Bij afzegging vóór 24u of een essentiële reden die we samen hebben besproken en ik heb gehonoreerd binnen 24u breng ik geen kosten in rekening. 

In de trajecten en sessies bespreek ik met jou je persoonlijke processen en de factoren die invloed hebben op je welbevinden, zoals gewoonten, patronen, denkbeelden, stressfactoren, dagelijkse omstandigheden, relaties, familie, jeugdherinneringen en andere levenservaringen en omstandigheden. Ik zal daarin vertrouwelijk omgaan met alle informatie die je met me deelt. Alle informatie die ik digitaal bewaar, zoals het intake formulier en eventuele aantekeningen over sessies bewaar ik vergrendeld. Ik voldoe aan de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 

Ik ga er vanuit dat, mocht er iets zijn waar je je niet prettig bij voelt of ongemak bij ervaart in de sessies, mij hier op aanspreekt. Ik ga hierbij uit van de eigen verantwoordelijkheid om dit bespreekbaar te maken met mij. In de sessies ben je volledig eigenaar over jouw proces. Ik hoop dat mocht er iets zijn over de sessies, je de ruimte voelt om dit bespreekbaar te maken zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing. 

Ik hoop dat mijn begeleiding in gelijkwaardigheid, liefde en openheid jou de ruimte biedt om de stappen te zetten waar je naar verlangt. 

In Liefde,

Hanna

bottom of page