top of page

Acerca de

kent-pilcher-87MIF4vqHWg-unsplash.jpg

Over mij

Dit leven is voor mij een inwijding en diepe herinnering van het mysterie van het leven. Hoe dieper ik zak in mezelf, hoe minder ik wil begrijpen en gewoon aanwezig ben. Ik voel dat ik hier ben als een brug tussen de dimensies: ratio en gevoel, hemel en aarde, weten en intuïtie, het tastbare en energetische. Ik voel me sterk afgestemd op hogere energieën en krijg veel informatie door. Ik beschouw mezelf ook meer en meer als een aardse vrouw die sterk verbonden is met Gaia, het Nieuwe Aarde-grid en krachtige, vreugdevolle levensenergie. 

 

Ik ben toegewijd aan het dienen vanuit liefde om mensen te begeleiden naar hun essentie en ze te herinneren wat er allemaal mogelijk is in het leven. Dromen hebben echt de neiging om werkelijkheid te worden, maar niet zomaar. Uitlijning van ons zijn is daarvoor belangrijk. Ik voel een diepe call om mensen te ondersteunen in hun uitlijning met hun zielskwaliteiten en essentie. Ook voel ik dat ik mensen help met het ankeren in het onbekende (waar deze wereld steeds meer heen beweegt) door diep te leren vertrouwen op zichzelf en te leren varen op de signalen uit het universum. 

 

Mijn eigen zuiverheid is daarin erg belangrijk. Al sinds 2012 ben ik op de weg van heling en voel ik dat ik toegewijd aan het leren ben om de lagen die mij niet dienen en vastzetten te transformeren. Het is geen makkelijke weg en vaak heb ik gedacht, mag ik vakantie van deze bewustzijnsreis of kan ik nog terug? Maar eenmaal de stap te hebben gezet op de weg van ontwaken, lijkt er geen weg terug en daar ben ik nu ontzettend dankbaar voor. Ik ben op mijn pad gezet door het verlies van mijn moeder toen ik twintig was en een diep rouwproces in de jaren die daarop volgden. Ik was goed de weg en mezelf kwijt door de vele interne en externe verwachtingen die ik door mijn leven heen had opgebouwd. Door het vele zoeken in verschillende richtingen heb ik alle hoeken van het menszijn mogen ervaren en leren waarderen; de lichte én donkere kanten.

 

Ik weet inmiddels dat het helend kan zijn om in alle vertrouwdheid en waarachtigheid met iemand op innerlijk onderzoek te gaan naar de plek waar je je compleet voelt. Ik heb dat zelf mogen ervaren bij de 5-jarige beroepsopleiding tot Holistisch Levenstherapeut bij School of Life waar ik recentelijk ben afgestudeerd.

Vanuit diepe herkenning ben ik nu aanwezig bij de processen van anderen en dat heeft een diepe liefde en vredigheid in mij ontsloten. Thuis gekomen in wat ik hier voor mijn gevoel te doen heb. 

_O7A6451.jpg
Thanks for submitting!
bottom of page