top of page
Image by Patrick Pahlke

Mystic Guidance Mentoring 

 

~ Weaving cosmic consciousness, love and personal power back into your daily life ~

 

In dit traject spreken we af om met elkaar voor een bepaalde tijd te werken (denk aan een half jaar of 13 maanden) om samen een container te bouwen voor diepe transformatie en bekrachtiging van wie je in essentie bent. We laten jouw ziel spreken in welke verandering gemaakt wil worden en focussen ons op belichaming van deze verandering; integratie van ziel, hart, mind en lijf. 

 

In dit traject zien we elkaar regelmatig (1x  per 2 weken) en ik creëer een energetisch portal veld waarin er diepe transformatie kan plaatsvinden. Ik bereid de energie, voordat we elkaar zien, dus echt voor op verandering, verdieping, verankering. De energie is afgestemd op jou en ik open in mij het veld van onvoorwaardelijke liefde. Ik verwelkom je echt met alles, klein, groot, pijnlijk, vreugdevol. Deze portal momenten zijn ceremonieel, afgestemd op het grotere en sterk geleid door de kracht van intentie. Jouw intentie om precies te zijn om in elke samenkomst te voelen wat er op dat moment leidend mag zijn. 

 

Het is een diepe samenwerking, waarin ik geloof in jouw kracht en we samen ontdekken hoe we die op jouw manier naar buiten kunnen laten komen. Daarom zie ik onze rollen ook echt als gelijkwaardig. Ik sta niet hoger of op een andere plek, zie mij als een sister naast je die haar pad ook bewandeld. Gelijkwaardigheid zie ik als een hele subtiele energie waarbij ik ervan overtuigd ben dat het helend is om samen mens te zijn en daarin de magie te ontdekken. Je mag mij dus ook echt alles vragen over mij, over het delen van bepaalde kennis of ervaringen (ook buiten sessies om in online contact zodat het contact helemaal door mag sijpelen in het dagelijkse). We zijn echter niet helemaal gelijk en dat betekent dat ik wel een andere rol heb. Ik houdt de space waarin we werken. Ik blijf aanwezig bij jou, ook als het even moeilijk wordt, zodat jij dieper kan zakken en ik een stevig anker kan blijven. 

 

Ook naast de fysieke samenkomsten is er ruimte voor contact, want soms is er in het moment waarin we niet samen zijn iets nodig. Daarin zie ik het mentorschap dus ook als veel intiemer met elkaar werken en heeft het ook de kracht om op dagelijks niveau diepere verandering te brengen. Denk hierbij aan het uitwisselen van (voice)berichten, op maat gemaakte meditaties en tools, etc.

 

Dit traject is not for the fainted ones. Dit mentorschap is een diepe sprong in jezelf. De bekrachtiging en de stap in je eigen grootsheid die je diep van binnen al voelt en waarvan het nu tijd is om die te gaan maken. De stap in je eigen GOUD, je gave, je droomleven, jouw frequentie. Als je in je eigen zielenfrequentie stapt, ontstaat er een stroom, een magnetisme die de dingen aantrekt die kloppen voor jou. Wat mijn wens is, is dat jij na deze container een dieper zelfvertrouwen voelt, een diepe zelfliefde en eigen intuïtie kunt voelen en dat dit het kompas is waarmee je verder beweegt en jezelf in de wereld neer zet. In je baan, een nieuwe job of een project of bedrijf wat je al zo lang wilt starten/verder uitbouwen. 

 

Mijn begeleiding is daarin cheerleading, zuiver, afgestemd, duidelijk en vooral heel liefdevol (van de meeste mensen krijg ik terug dat ik echt de gave heb om vanuit onvoorwaardelijke liefde naar mensen te luisteren). Echter kan ik ook het zwaard van liefde hanteren, een diepe eerlijkheid die snijdt door onwaarheden. Dat is niet altijd comfortabel, maar de ingrediënten van liefde, eerlijkheid, transparntie en zuiverheid zijn voor mij het aller belangrijkste in ons contact. Dat zie ik als de bodem waarop we samen kunnen bewegen en groeien. Daarnaast geniet ik ook graag van het leven en is er in ons traject ruimte voor plezier, vreugde en hopelijk veel samen lachen. 

 

Praktisch

Kosten van het mentorship bepalen we samen. Wat is voor jou haalbaar, maar ook een uitnodiging om in je kracht te stappen en dit geld te zien als investering in jezelf. Geld is ook energie, dus welke energie wil je investeren in je eigen bekrachtiging? Er is veel mogelijk en ik voel graag helder samen in, zodat het in afstemming en zuiverheid helemaal klopt. Neem contact op bij nieuwsgierigheid en vragen!

Ook waar we dieper op in gaan, wat we bespreken en hoe we het proces vormgeven creëren we samen. Zie het als een diepe co-creatie. 

Locatie van de life sessies zijn in Almere, online spreekt voor zich. Er is een mogelijkheid om dit te combineren met het jaarprogramma dat start in oktober. 

shellperry.jpg
photo-1617078881078-39b6071a1c4a.jpeg
Image by Rafael Garcin
Image by Ales Krivec
Image by Jr Korpa
bottom of page