top of page

Holistische therapie

Holisme betekent werken vanuit het geheel. In holistische therapie benaderen we je vraag niet alleen MENTAAL via gesprek, maar juist ook FYSIEK, EMOTIONEEL, SPIRITUEEL, RELATIONEEL en ENERGETISCH. Deze benadering is dienend omdat veel problemen waar we als mensen tegen aanlopen zich nestelen in ons lichamelijk celgeheugen, onderdeel zijn van karmische stukken en contracten en diep geworteld zitten in onze onderbewuste emotionele wateren. Door holistisch te kijken is diepe transformatie en leven vanuit een andere realiteit daadwerkelijk mogelijk.

 

Energie is onderliggend aan deze fysieke, emotionele, mentale, relationele en spirituele laag. 

Ik stem me af op de energie van jouw systeem die vaak al vertelt wat er precies nodig is. Ik hoef alleen maar op een heel diep niveau waar te nemen. Ik laat me ook leiden door de liefdevolle helende energie van de Bron en andere energetische velden en frequenties afgestemd op dat wat helend is voor jou. 

Ik geloof in de persoonlijke kracht van mensen. Dit is mijn uitgangspunt bij holistische therapie. Ieder mens is uniek en iedereen heeft een eigen wijze bron in zichzelf die het beste weet wat klopt en nodig is voor jou in dat moment. Ik ondersteun je om die bron te voelen en aan te spreken. Holistische therapie is voor iedereen geschikt en je kunt denken aan de volgende vragen:

 

FYSIEK              : vermoeidheid, pijnklachten, ziekte, etc.

EMOTIONEEL   : depressie, neerslachtigheid, geluk, boosheid, etc.

MENTAAL         : belemmerende overtuigingen, negatieve gedachten, terugkerende patronen, zelfvertrouwen, etc.

ENERGIE          : blokkades, flow, vitaliteit, levenskracht, inzicht in eigen energiehuishouding of overnemen van iemand anders energie etc.

SPIRITUEEL      : moeite met hier op aarde zijn, gebrek aan vertrouwen in het leven, angstig voor waarnemingen, gebrek aan richting, etc.

RELATIONEEL  : relatieproblematiek, plek in je familie, verlies en rouw, vragen omtrent werk, je eigen kracht vinden, etc.

 

Wat je hier ook brengt ik ga graag met je in gesprek om je vraag/vragen in kaart te brengen en hier vervolgens in één of vaak meerdere sessies naar te kijken. Ik bied jou een veilige, liefdevolle omgeving om samen op onderzoek te gaan. Alles mag er zijn. Ik luister in volle aanwezigheid en ben voor jou een paar extra zintuigen die vaak de dieper liggende stukken benoemt en soms confronterende vragen stelt. 

 

Ik werk sterk intuïtief en ik ondersteun om een helende ruimte te creëren waar we samen op onderzoek gaan. Ik werk veel met systeem-opstellingen, energiewerk, schaduwwerk, innerlijk kindwerk, healing, lichaamsgerichte psycho-therapie, visualisatie en ik geef indien nodig ook concrete tools mee die je in je dagelijks leven kunnen ondersteunen.

 

Ik heb een HBO-gecertificeerde therapie-opleiding afgerond van 5 jaar bij School of Life tot holistisch levenstherapeut. Daarnaast heb ik verschillende andere cursussen gedaan, zoals systeemopstellingen, deep democracy en yoga- en meditatieopleidingen.  Naast therapeut en docent ben ik ook zelf de eeuwige leerling en ben ik altijd opzoek naar meer verdieping en nieuwe dingen om te leren die passen in mijn holistische aanpak. 

 

Wil je weten of holistische sessies bij je passen of ben je benieuwd naar mijn andere aanbod, kijk dan hier

Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen voor een eerste kennismaking. 

bottom of page