top of page
Image by Lucas K

Jaarprogramma

 

Wholefulness: the Soul's Journey of Embodiment

Honoring and Anchoring

your true Self

Dit jaarprogramma start weer in oktober 2024!! Dit jaarprogramma is een diepe herinnering aan wie je in wezen bent. Als ziel en als mens.

Ware magie ontstaat wanneer jij jouw menselijke eigenschappen, levensenergie, kwaliteiten en perfecte onhandigheden en onvolkomenheden in kunt zetten om jouw ziel, je licht, je essentie, je gave een podium te geven op deze wereld (zo klein of groot als je zelf maar wilt).

Die weg bewandelen start bij naar jezelf leren kijken vanuit het geheel, door de ogen van Liefde. Dat is wat we in dit jaarprogramma gaan doen. De weg van liefde bewandelen om volledig in je power en uniciteit de wereld tegemoet te treden!

shellperry.jpg
photo-1617078881078-39b6071a1c4a.jpeg
IMG_7146.JPG
IMG_3214_edited.jpg

Werken met de jaarcyclus

Energiewerk

Samen herinneren in cirkel

Mystieke wijsheid

Integratie in dagelijks leven

Dit jaarprogramma betekent stoppen met zoeken  (een weggaande energetische beweging) naar zakken in het hier en nu (een verankerende energetische beweging). Vanuit daar nodigt dit programma je uit om steeds meer delen van jezelf (menselijk en kosmisch) te openen en toe te eigenen (een opengaande en uitdijende energetische beweging) om het leven steeds meer toe te laten en door je heen te laten stromen. Voelen dat je jouw leven ten volste leeft & zien dat je helemaal goed ben zoals je bent. 

 

Het is een proces van eren wie je bent en verankeren wie je bent.

1.png

Praktisch

 •  10 live bijeenkomsten op zondag in een prettige ruimte in midden Nederland.  

 • 10 online bijeenkomsten voor meer integratie, verbinding en verankering in je dagelijks leven.

 • Elke module is er online content beschikbaar om zelf mee aan de slag te gaan.

 • Door het jaar heen is er een digitale plek van sharing waar je zo actief of inactief kunt zijn als je maar wilt om te delen waar je zit en elkaar te cheerleaden.

 • We werken met het jaarwiel/de seizoenen en deze cyclus leert ons samen te werken met onze  omgeving en de energie die beschikbaar is op dat moment, (zie hieronder voor gedetailleerd programma).

 • De live dagen zijn gericht op energiewerk en belichaming; denk aan met elkaar delen, ademwerk, meditatie, schrijven, opstellingen en noem maar op om jezelf dieper te verankeren.

 • Het is geen therapeutisch programma, maar een inwijdingsreis en een diepe herinnering aan de hand van mystieke wijsheid.  

 • Gedurende het jaar krijg je 15% korting op mijn sessies (max. 5 sessies met korting) mochten er thema's opspelen die je graag 1-op-1 verder uitdiept.

 • Kosten voor het jaarprogramma zijn €1464,- (exc. BTW wanneer je het als professional af wilt trekken).Dat betekent een maandbedrag van €122,- Je mag in 1, 6 of 12 termijnen betalen.

Voor jou?

Dit programma is voor jou als:

 • Je vanuit meer bezieling en bewustzijn wilt leven; vanuit een overstijgend perspectief van heelheid.

 • Je geniet van spiritualiteit, maar ook ziet dat het de bedoeling is om het hier in dit leven op Aarde te doen en dus het verlangen voelt om ook hier in je lijf te zijn en te zakken.

 • Je wilt leren navigeren in het onbekende door het voelen van je eigen intuïtieve kompas en het vergroten van je intuïtie en reading skills.

 • Een hartsverlangen voelt dat je waar wilt maken en tot expressie brengen en op zoek bent naar een waarachtige manier waarop dit het beste bij jou past.

 • Je heling wilt ervaren op een diepgaande en positieve manier voor jezelf, het (familie)systeem waar je uitkomt en het collectief.

 • Je wilt leren leven met de kosmische intelligentie die altijd beschikbaar is en je wilt leren intunen op jouw kosmische team die beschikbaar is.

 • Je wilt leren om zelfsabotage om te zetten in zelfliefde.

 • Je heel veel magie en synchroniciteit wilt ervaren.

 • Contact wilt maken met je plezier en centrum van levensvreugde - be aware, hierdoor gaat ook je creatiekracht stromen!! :)

 • In een veld wilt stappen van gelijkgestemden waarbij je een jaar lang gedragen wordt in een sterke energetische container van Liefde.

 

 

Programma

✵ Openingsceremonie ~ Honoring the Self ~ zondag 13 oktober 2024

Samenkomen en elkaar leren kennen. We ontdekken de thema's wholefulness en werken met energie en de kracht van intentie.

✵ Samhain ~ Anchoring in the Here & Now ~ zondag 3 november 2024

We ontdekken het thema gronding en verhaal. Waar kom je vandaan en waar sta je nu? Wat hebben de verhalen die we maken voor invloed?

✵ Yule ~ Anchoring in the Unknown ~ zondag 15 december 2024

We ontdekken de thema's donker en innerlijk kompas. We onderzoeken jouw verhouding tot het onbekende en verdiepen het vertrouwen om die wateren te bevaren met jouw intuïtie.

✵  Imbolc ~ Anchoring in Cosmic Consciousness ~ zondag 2 februari 2025

We ontdekken de thema's kosmisch bewustzijn en licht. Dit doen we door te onderzoeken wat jouw manier is van kosmisch waarnemen en vanuit daar kracht op te bouwen van jouw lichtlichaam en verbinding te maken met jouw lichtsupport.

 

✵ Ostara ~ Anchoring in Purity ~ zondag 23 maart 2025

We ontdekken de thema's communicatie en expressie. Dit doen we door stil te staan bij de kracht van transparante communicatie en pure zelfexpressie. 

✵ Beltane ~Anchoring in your Creating Force ~ zondag 4 Mei 2025

We ontdekken de thema's levenskracht en creatiekracht. Dit doen we door een dieper contact te maken met ons centrum van levensenergie, de yoni en de baarmoeder. 

✵ Litha ~ Anchoring in Sovereignty ~ zondag 22 juni 2025

We ontdekken de thema's soevereiniteit en relaties. Dit doen we door stil te staan bij jouw eigen focus en grenzen en te onderzoeken welke verantwoordelijkheid en leiderschap jij te nemen hebt op een manier die bij jou past.

✵ Lughnasadh ~ Anchoring in Wholeness ~ zondag 24 augustus 2025

We ontdekken de thema's Eenheidsbewustzijn en collectieve energie. Door te kijken naar onze eigen uitlijning in de dualiteit, ontstaat er ruimte om te kijken vanuit het punt van neutraliteit en vredigheid naar wat er is in onszelf, in onze directe omgeving en wat er in de wereld gebeurt .

✵ Mabon ~ Anchoring in Unconditional Love ~ zondag 21 september 2025

We ontdekken de thema's Universele Liefde en geboorte (in de breedste zin van het woord). We onderzoeken wat er in de reis naar buiten wil komen, creatie vanuit het nieuwe. 

 

✵ Eindceremonie ~ Anchoring the Whole Self ~ zondag 12 oktober 2025

Passende afsluiting van een jaar samen op reis zijn. Een viering en sluiting van ons gezamenlijke veld en diepe een verankering van jezelf.

October-5.png
Aanmelding Jaarprogramma

Bedankt voor je aanmelding! Je krijgt spoedig een mail met meer informatie ♡

Holding-Space_-A-Virtual-Healing-Circle-with-Alisha-Polson-Longevita_edited.jpg
bottom of page