top of page
Bild 1.jpg

Retraite 2023

A Journey beyond Time 

- Je dagelijks leven en mystieke dimensies verenigen -
 

In een samenleving die steeds sneller, turbulenter en stroever beweegt, wordt van jou gevraagd om? Harder te werken en gehaast je dingen te doen? Of te verstillen, een grotere ruimte te laten ontvouwen en een transcendente wijsheid aan te boren om met afstemming door dit bestaan te bewegen?       

 

Wij geloven dat verbinding met de stilte je leidt naar een toegang tot subtielere frequenties van waaruit de dingen in je dagelijks leven moeitelozer kunnen stromen. Stel je voor dat je een diepere rust ervaart en de dagelijkse taken hieruit aanpakt.

 

Dit is niet de doorsnee stilteretraite waarin we enkel dagen in stilte met elkaar doorbrengen en niet praten. We willen juist in gesprek en beweging zijn met elkaar en in een huiselijke sfeer een dagelijkse realiteit neerzetten. Waar we je wel toe uitnodigen is om te vertragen en te verstillen en vanuit jouw wijze, stille bron Jezelf in te brengen, zodat jij jezelf leert kennen voorbij je verhalen, patronen en programma’s.

 

In deze dagen ontwikkel je een gevoel - a deep felt sense - bij een nieuwe imprint van Zijn, die jij mee in je dagelijks leven kunt nemen. We zullen met elkaar in uitwisseling zijn over de dagelijkse dingen, daar waar we individuele, vaste patronen kennen in bijvoorbeeld tijd, werk, geld en gezin, die sterk doordrongen zijn vanuit het collectieve bewustzijn. We zullen via de verstillende sfeer die we neerzetten, de verschillende oefeningen die we doen en de ruimte voor processen afreizen naar de plek voorbij tijd (the journey beyond time). We gaan voorbij het lineaire om te ontdekken wie we daar zijn. In deze dagen beleven we met elkaar een reset van onze getraumatiseerde 2 D-realiteit en we zullen vloeibaarder in contact komen met de informatie in ons lijf, ons energetisch veld en sprankeltjes van een emergente 5 D-toekomst uitnodigen. 

 

Voel je je geroepen om in je dagelijks leven tijd te nemen voor deze kwaliteit van presence en stilte? 

Wil je je laten verrassen wat er dan opduikt? Vloeibare wijsheid, levendigheid, interconnectedness, diepere rust, toegang tot nieuwe frequenties in en buiten ons … beyond time and space … en toch helemaal belichaamd!

 

We kijken er ontzettend naar uit om je te ontvangen!

Liefs,

Emmy & Han


IMG_6783.JPG
Emmy Verlaak.jpg
depositphotos_94112370-stock-photo-human-unfolding-background.jpg

Praktische informatie

Data

Vrijdag, 30 juni tot zondag, 2 juli 2023

 

(vrijdag in de namiddag

tot zondag 16 uur)

Focus

  • Samenzijn in dagelijksheid en verdiepen met mystieke principes

  • Verstillen en verzachten

  • Bewegen vanuit je eigen waarheid

Locatie & Investering

Een prachtige boerderij in Friesland (Holwerd)

 

650,- € (voor de gehele retraite, inclusief cursus, verblijf en maaltijden)

0aa563b1_original.jpg
istockphoto-1198732666-612x612.jpg
bottom of page