top of page

Priesteressen pad

Ik heb veel losgelaten in mijn jaren hier op aarde. Maar ik heb ook wezenlijke stukken van mezelf teruggevonden. Het archetype van de priesteres is iets wat diep resoneert in mij (vroeger al met de boeken van Marion Bradley over de priesteressen van Avalon). 

 

Een priesteres is voor mij iemand die is toegewijd aan het mysterie van het leven en aanwezig is als kanaal voor het ongeziene. Ze dient de Godin en weet dat het heilig huwelijk van de heilige mannelijke energie en heilige vrouwelijke energie in haar zelf besloten ligt. Een priesteres is een kanaal voor het meest Goddelijke en kosmische, maar ook voor de oerpijn die op deze wereld leeft. 

 

Het priesteressen pad is er een van toewijding en overgave. Het is voor mij een diep zijnsbewustzijn en uit zich voor mij in ritueel en cyclisch leven. Ik doe dit door een dagelijkse practice waarin ik me afstem op de Bron en mijn systeem. 

Wil je meer weten over dit pad? Dat kan op verschillende manieren

 

Het ontdekken van dit priesteressenpad kun je volgen op Insta.

Ook hier heb ik een e-book over geschreven mocht je nieuwsgierig zijn. 

Ik geef ook regelmatig workshops rondom thema’s die aansluiten bij de weg van de priesteres. Ik ben nog bezig met het ontwikkelen van een eventueel jaar programma. Als je hierover op de hoogte wilt worden gehouden, laat dan hier je gegevens achter:

af568085-8f25-4f26-a12d-7dccd006cec1.JPG
IMG_7630.JPG
annie-spratt-_Lg2yi1i4hU-unsplash.jpg
IMG_7687.JPG

@Wayofthe Priestess

Volg me via Instagram

E-book

Gewoon contact opnemen

bottom of page